ARJA

WC verstopt?

24/7 bereikbaar voor wc ontstoppen

wc ontstoppen

Is uw wc verstopt? Thuis of in uw bedrijf? Een zeer vervelend probleem. Waarschijnlijk heeft u al gekeken naar tips om het zelf op te lossen. Maar een verstopte wc kan meer problemen met zich mee brengen. Want waar zit de verstopping? De specialisten van ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. weten hier wel raad mee. Schakel ons vandaag nog in om uw toilet te ontstoppen.

Een verstopte wc

Een verstopte WC is niet over het hoofd te zien. Het spoelwater, vaak met papier en resten, komen naar boven drijven. Een smerig gezicht. Het toilet is niet meer te gebruiken. In huis is dit een groot probleem, maar ook in uw bedrijf. Personeel en klanten kunnen geen gebruik meer maken. Daarnaast zorgt het ook voor stankoverlastU kunt zelf de ontstopper erbij pakken. Maar lost u hiermee het probleem op of maakt u het misschien wel erger? Daarnaast heeft u weinig tijd en kunde om het probleem op te lossen. Daarom staan wij van ARJA Rioolontstoppingsservice en rioolonderhoud 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Oorzaken van een verstopte wc

Er zijn meerdere oorzaken van een verstopte WC. De meest voorkomende problemen ontstaan door het gebruik van papier, vochtig toiletpapier of billendoekjes. Heeft u kinderen? Het kan zijn dat speelgoed of een luier in het toilet is beland. Dit is meestal niet zelf op te lossen. Een zichtbare verstopping kunt u vaak met (rubberen) handschoenen zelf verwijderen. U zult zien dat daarna het toilet weer naar behoren werkt.

Uw wc laten ontstoppen

U kunt de verstopping van uw wc niet altijd voor zijn. Wilt u uw wc door ARJA Rioolontstoppingsservice en rioolonderhoud laten ontstoppen? Of heeft u een vraag over onze aanpak of tarieven? U kunt ons 24/7 bereiken via 0622696568 of mailen via [email protected].