ARJA

Beerput leegzuigen

professioneel uw beerput laten leegzuigen

Beerput leegzuigen

Is uw beerput vol? Schakel dan ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. in voor het leegzuigen van uw beerput. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en klaren deze klus voor u in alle gevallen.

Wat is een beerput?

Een beerput, ook wel septic tank genoemd, is een simpele waterzuiveringstechniek. Doel van deze beerput was het reinigen van huishoudelijk en sanitair afvalwater. Een beerput is meestal nog te vinden bij oudere huizen of in het buitengebied.Door de zwaartekracht daalt de ontlasting naar de bodem. Op deze manier wordt het afvalwater gezuiverd. De ontlasting is als voedingsstof voor bacteriën en zorgt ervoor dat de ontlasting op een natuurlijke manier wordt afgebroken. Veel mensen weten niet dat er een beerput aanwezig is.

Uw beerput legen in de regio

Voor het leegzuigen van uw beerput heeft ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. en onderhoud de juiste apparatuur en specialisten in huis. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U komt ons veelal tegen in de regio Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Bodegraven, Culemborg en Leusden.

Kwaliteit en vakmanschap

Uw beerput laten legen door ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.? Ons professionele team heeft de beschikking tot geavanceerd materiaal en beschikt over jarenlange ervaring. U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected].