ARJA

Vetput leegzuigen

de vakmannen van arja regelen het

vetput laten uitzuigen

Wilt u de vetput van uw bedrijf laten uitzuigen? Zit uw vetput vol? Of wilt u een vetput laten aanleggen? Dan bent u bij ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. aan het juiste adres. Voorkom overlast door het legen van uw vetput en neem contact op met onze specialisten.

Vetput legen

Het is van essentieel belang dat uw vetput regelmatig wordt geleegd. Waarom? Een overvolle vetput veroorzaakt overlast en is veelal de veroorzaker van verstoppingen. Laat daarom uw vetput legen door de vakmannen van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.. Wij kennen de regels en zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Een vetput is verplicht voor bedrijven waar plantaardige en/of dierlijke vetten vrijkomen. Hierbij kan gedacht worden aan restaurants, slagerijen, cafetaria’s en bakkerijen. In de horeca zijn vetafscheiders van groot belang. U bent verplicht om de vetput minimaal 1x per jaar leeg te zuigen, maar de exacte frequentie is afhankelijk van de capaciteit en het gebruik van de vetput. Wij zijn aangesloten bij NIWO en hebben daardoor alle benodigde vergunningen om het vet af te voeren. Wij plaatsen ook vetputten.

Vetafscheider plaatsen

Vetafscheiders zijn bedoeld om vettige afvalstoffen, zoals overtollig dierlijk vet of olie, te scheiden van de normale afvalproducten in rioleringswater. Hierdoor wordt voorkomen dat deze stoffen zich kunnen afzetten in het rioleringsstelsel en er een verstopping in de riolering ontstaat.

De vetafscheider wordt geplaatst tussen de aansluiting op het rioleringsstelsel van de Gemeente en het lozingspunt. Het gaat meestal om de afvoer van de keuken rioleringen. Er mogen dan ook geen toiletten of regenafvoeren op de vetafscheider worden aangesloten.

ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. plaatst, onderhoud en controleert alle soorten vetafscheiders. Het team van Arja kan tevens zorgen voor een geregelde inspectie en eventueel afzuiging van uw vetafscheider waarmee u altijd voldoet aan de gestelde eisen en een perfecte afvoer zal hebben.

Kwaliteit en vakmanschap

Uw vetput laten legen door ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.? Dan kunt u kwaliteit, service en vakmanschap verwachten! Ons professionele team heeft de beschikking tot geavanceerd materiaal en beschikt over jarenlange ervaring. U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected].