ARJA

Onze diensten

Waarmee we u helpen

ONTSTOPPEN

Hulp bij een verstopt riool

Of het nu het onderhoud van uw huidige riool, of de aanleg van nieuw riool, het team van ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. kan u altijd voorzien van expert advies en de juiste oplossing. Dit geldt voor al het sanitair!

INSPECTIE

Met een speciaal rookgasapparaat

Wij kunnen met een speciaal rooksysteem uw riool van binnenuit controleren. Hiermee kan ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. zeer snel het probleem in uw riool traceren, tot op de meter nauwkeurig!

Reiniging

Ons team werkt met professionele machines

Met onze professionele machines en ons ervaren team kunnen wij uw riool reinigen. Zo kunt u problemen als stankoverlast in uw woning of verstoppingen in uw riool oplossen en mogelijk ook voorkomen! 

Leegzuigen

Specialist in zuigtechnieken

ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. is dé specialist in zuigtechnieken. Wij kunnen u helpen met het uitzuigen van uw kruipruimtes, vetputten en beerputten. Elke situatie is uniek, dus aarzel niet om contact op te nemen.

onderhoud

Voorkom ongewenste problemen

Door uw riool een onderhoudsbeurt te geven door de rioolspecialisten van ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. kunt u problemen voorkomen die u nooit had kunnen bedenken! Wij voorzien u van advies en de juiste oplossing.

overlast

Hulp bij stank- en wateroverlast

Heeft u last van stank- en wateroverlast? Dan hebt u waarschijnlijk een verstopping in uw riolering. Hierdoor kan uw riolering zwaar onder druk komen te staan. ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V. weet hier wel raad mee!