ARJA

Afvoer verstopt?

24/7 bereikbaar voor afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Is uw afvoer verstopt? Een verstopte afvoer zorgt voor voor stankoverlast en andere ongemakken. Laat daarom uw afvoer ontstoppen door de specialisten van ARJA Rioolonderhoud Ontstoppingsservice B.V.

Een verstopte afvoer

U merkt het snel wanneer uw afvoer verstopt is. Het afvalwater loopt namelijk niet of nauwelijks weg. Etensresten, vet, en zeepresten zijn veelvoorkomende voorbeelden van een verstopte afvoer. U kunt proberen uw verstopte afvoer zelf te ontstoppen, maar ervaring leert dat de verstopping vaak weer terugkeert. Daarnaast kan het zijn dat het niet alleen de afvoer betreft. Er kan ook een scheur of breuk in de leiding zijn. Schakel daarom bij een verstopte afvoer een specialist van ARJA Rioolontstoppingsservice en rioolonderhoud in!

Afvoer ontstoppen in uw regio

Een verstopte afvoer is vaak een acuut probleem. U wilt dat het probleem snel verholpen kan worden. Daarom zijn wij de beste keus voor het ontstoppen van verstopte afvoer. Wij zijn een lokaal en snelgroeiend ontstoppingsbedrijf. Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. U staat bij ons écht centraal. Daarom kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Onze loodgieters werken onder andere in Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Bodegraven, Culemborg en Leusden.

Wij leveren kwaliteit

Wij beseffen dat een verstopte afvoer voor u een groot probleem kan zijn. Wij beschikken over veel ervaring en kunnen daardoor snel inventariseren waar het probleem zit. Dit zorgt ervoor dat wij snel het probleem kunnen traceren en tot de oplossing kunnen komen.

Uw afvoer laten ontstoppen

Wilt u uw afvoer door ARJA Rioolontstoppingsservice en rioolonderhoud laten ontstoppen? Of heeft u een vraag over onze aanpak of tarieven? U kunt ons 24/7 bereiken via 06-22696568 of mailen via [email protected].