ARJA

Gootsteen verstopt?

24/7 bereikbaar voor gootsteen ontstoppen

gootsteen ontstoppen

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Laat dan uw gootsteen ontstoppen door de vakmensen ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Een verstopping in de gootsteen of wastafel lijken erg op elkaar. De verstopping zit vaak in de zwanenhals (ook wel bekend als sifon of waterslot). Wilt u deze ontstopping op een professionele manier verwijderen? Schakel dan direct een specialist in om uw verstopte gootsteen te ontstoppen.

Ontstaan van een verstopte gootsteen

U herkent het vast: er blijven resten achter in uw wasbak. De keuken heeft een cruciale rol in uw woning of bedrijf. U spoelt er keukengerei af, handen worden gewassen of er wordt even iets te drinken ingeschonken. Dit is ook de reden dat een verstopte gootsteen één van de meest voorkomende problemen is. Een gootsteen ontstoppen is iets wat u zelf kunt proberen, maar vaak komt u niet tot de kern. Heeft u geen tijd om zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever doen door een specialist? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Professioneel ontstoppen van uw gootsteen

Schakelt u ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. in, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij onderzoeken eerst waar het echte probleem zich afspeelt. Onze loodgieters analyseren het probleem en weten waardoor en waar de afvoer verstopt is. Door onze ervaring weten wij het probleem snel en vakkundig op te lossen.

Daarnaast heeft u snel contact met ons. Wij zijn geen multinational. Een lokale onderneming met veel ervaring. Persoonlijk contact. Dat is waar wij bij ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. voor staan! Onze loodgieters werken onder andere in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Soest en Barneveld

Bel of mail ons voor snelle oplossingen!

Uw gootsteen laten ontstoppen? Of heeft u een vraag? U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected]. Wij zullen snel op uw e-mail reageren.