ARJA

Kruipruimte leegzuigen

kruipruimte laten leegzuigen door specialisten

Kruipruimte leegzuigen

Wilt u uw kruipruimte laten leegzuigen? Heeft u vocht- of wateroverlast in de kruipruimte van uw woning of bedrijfspand? Laat dan uw probleem oplossen door de specialisten van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.

Kruipruimte laten uitzuigen

De kruipruimte onder uw woning of bedrijfspand is van zeer groot belang. Iets wat veel mensen niet weten. Problemen als wateroverlast of vochtproblemen ontstaan vaak in deze ruimte, maar het kan ook voorkomen dat uw kruipruimte vol is gelopen met vet of ontlasting indien de riolering is geknapt. Er wordt veelal gedacht dat dit alleen een probleem is bij oudere panden, maar ook nieuwbouwwoningen hebben er last van. Wateroverlast kan enorme schade toebrengen aan de fundering uw pand. Daarnaast zorgt schimmel vaak voor stankoverlast. Deze schimmels zijn zeer schadelijk voor de gezondheid en bovendien erg slecht voor de staat van je woning. Het is dus van groot belang om vochtproblemen in uw kruipruimte direct te verhelpen. Het komt ook vaak voor dat u problemen aan het riool hebt als u last hebt van ratten. Wij kunnen verder ook uw kruipruimte door een gecertificeerd bedrijf met schoon zand laten inspuiten. De kruipruimte wordt dan eerst afgezogen en daarna wordt er geblazen met schoon zand.

Kruipruimte inspecteren

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor kruipruimtes. Het is mogelijk om uw kruipruimte regelmatig zelf te controleren. Let dan op de stand van het grondwater, ongedierte, schimmelvorming en de algehele status van uw riolering. Wilt u uw kruipruimte en/of riolering jaarlijks laten inspecteren? Dan bent u bij ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. en onderhoud aan het juiste adres. Een jaarlijkse inspectie van de kruipruimte in uw woning of bedrijfspand voorkomt veel van deze ellende.

Kruipruimte laten legen door ARJA

Uw kruipruimte laten legen en/ of inspecteren door ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.? Dan kunt u kwaliteit, service en vakmanschap verwachten! Ons professionele team heeft de beschikking tot geavanceerd materiaal en beschikt over jarenlange ervaring. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en gaan voor de veiligheid altijd met 2 man aan de slag. U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected]