ARJA

Riool onderhoud en beheer

professioneel riool onderhoud

Riool onderhoud

Riool onderhoud is een vak voor specialisten zoals ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Of het nu gaat om het onderhoud van uw huidige riool, of de aanleg van een nieuw riool; het team van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. kan u altijd voorzien van advies en de juiste oplossing. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Riool beheer

Last van een verstopt riool? Wij bij ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. zijn gespecialiseerd in het oplossen van de verstopping. In sommige gevallen zal alleen het oplossen van de verstopping niet voldoende zijn. In dat geval kunnen wij riool renovatie toepassen. Dit is een specialisme wat niet door iedereen opgepakt kan worden. Laat daarom uw rioolstelsel beheren en onderhouden door het team van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. ; de specialisten op het gebied van rioolonderhoud.

Riool onderhoud door ARJA

Soms komt het team van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. situaties tegen waarbij het duidelijk is dat de aanleg van de riolering niet door een riool specialist is gebeurd.

Een goed voorbeeld hiervan is de situatie waar een klusjesman een badkamer had geïnstalleerd. Op het eerste gezicht ziet het er uit als prima werk, echter bij nader inspectie van het riool was er toch iets mis.

De klant kreeg te maken met een verstopping en belde ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Het probleem bleek zich voor te doen onder de dubbele wastafel.

In dit geval was het niet zo gemakkelijk op te lossen. Bij de aanleg van het riool waren de twee riool afvoeren van de dubbele wastafels aangesloten met een z.g. T-stuk. Dit soort aansluitingen zouden door een riool vakman niet worden gebruikt omdat er met de moderne hulpmiddelen nooit bij een verstopping gekomen kan worden.

In dit geval is er in overleg met de klant besloten het T-stuk te vervangen met een Y-stuk. Met deze aanpassing kon de verstopping wel worden bereikt en gemakkelijk worden opgelost.

Om graafschade te voorkomen, werken wij met KLIC. Via KLIC verstrekt het Kadaster informatie over de ligging van kabels en leidingen. Staat een kabel of leiding niet op de kaart en gaat er aan de betreffende kabel of leiding iets stuk bij het graven, dan is dit helaas voor eigen rekening.