ARJA

Stankoverlast

24/7 bereikbaar bij stankoverlast

Stankoverlast

Heeft u last van stankoverlast in uw woning of bedrijfspand? De onaangename geur van rioollucht is vaak erg overheersend. Regelmatig wordt stankoverlast veroorzaakt door een probleem in het riool. De specialisten van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. weten hier wel raad mee! Wilt u direct af van de stankoverlast? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor u.

Rioolgeur verhelpen

Het is geen makkelijke klus om rioolgeur in uw woning of bedrijfspand te verhelpen. Stankoverlast ontstaat vaak door problemen in de afvoer waardoor er een rioolgeur ontstaat. Echter, het probleem kan ook veel dieper zitten. Beschadigingen, breuken of scheuren zijn problemen die u vaak zelf niet kunt oplossen. Schakel daarom een specialist in van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de rioolgeur, en daarmee het stankoverlast, op te lossen!

Wat te doen bij stankoverlast?

U kunt direct een aantal stappen ondernemen om af te zijn van rioollucht. Voor uw eigen gezondheid is het verstandig om het huis direct te ventileren. Zet ramen en deuren open zodat de bedwelmende rioolgeur uw huis of bedrijfspand kan verlaten. Onderzoek daarna waar het probleem vandaan lijkt te komen. Waar is de stankoverlast het meest hevig? Neem daarna contact op met een specialist om de stankoverlast zorgvuldig te verhelpen.

Stankoverlast verhelpen met een speciaal rooksysteem

Heeft u vaker last van stankoverlast? Laat dan uw riool grondig inspecteren? Hebben de buren er ook last van? Dan ligt het probleem niet alleen bij u! Wij kunnen door middel van rioolinspectie de oorzaak van uw stankoverlast traceren. We inspecteren door middel van een speciaal rooksysteem de binnenkant van het riool en kunnen daardoor het probleem direct lokaliseren. Dit is neutrale rook en als deze rook ergens uit komt, dan weten we waar het lek zit.

Direct uw stankoverlast verhelpen

Wilt u direct contact om de stankoverlast te verhelpen? Of heeft u een vraag over hoe wij rioolgeur te lijf gaan? U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected].

Onze specialisten werken onder andere in Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Bodegraven, Culemborg en Leusden. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een bericht of neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!