ARJA

Riool inspectie

professionele riool inspectie

Riool inspectie

Een rioolinspectie is aan te bevelen op het moment dat u last heeft van terugkerende mankementen aan het riool van uw woning of bedrijfspand. Hierbij kunt u denken aan verstoppingen, breuken of scheuren. Het lastige van deze mankementen is, is dat ze vaak lastig op te sporen zijn. Met de riool inspectie van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. brengen wij uw riool in kaart.

 

Rioolinspectie met camera

Een rioolinspectie met camera? Juist. Wij kunnen met een speciale camera uw riool van binnenuit inspecteren. Hiermee kan ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. zeer snel het probleem in uw riool traceren, tot op de meter nauwkeurig! We kunnen zo zeer direct en accuraat te werk gaan om uw probleem op te lossen. De rioolinspectie met camera voorkomt over het algemeen onnodig graaf- en breekwerk. Voorwaarde is wel dat er niet teveel koper of kabels in de vloer zitten, want dan stoort de camera. 

Wanneer wij vaststellen dat reparatie of vervanging noodzakelijke is bespreken wij altijd eerst de opties met u en maken een offerte voor het werk. Het riool inspectie systeem kan ook gebruikt worden voor een rioolinspectie bij bijvoorbeeld de koop of verkoop van onroerend goed. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Tijd voor een rioolinspectie?

Vindt u het tijd voor een riool inspectie? Een riool inspectie is zeer specialistisch en vakkundig werk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan.