ARJA

Wateroverlast

24/7 bereikbaar bij wateroverlast

Wateroverlast verhelpen

Wateroverlast. In Nederland een probleem dat veelvuldig voorkomt. Uw riolering kan het tijdens een hevige regenbui al snel lastig krijgen. De gevolgen hiervan kunnen zeer groot zijn. Denk aan ondergelopen kelders, badkamers die blank komen te staan of uw hele tuin onbegaanbaar door de hoeveelheid water. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben of beter: het probleem voor zijn. Neem direct contact op met de specialisten van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor u.

Wateroverlast na regenval

Wateroverlast ontstaat vaak tijdens of na een hevige regenbui. De putten kunnen het vele water niet verwerken. Rioleringen zijn niet gebouwd voor deze zogenaamde piekbuien. Zeker in nieuwbouw gebieden waar steeds minder groenvoorzieningen zijn is wateroverlast geen onbekend verschijnsel. Aan de piekbuien kunt u weinig doen. Wél kunt u voorzorgsmaatregelen nemen zodat u de kans op wateroverlast verkleind.

Wateroverlast voorkomen

Zorg voor uw eigen waterafvoer. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door regenwater af te koppelen van het riool, zodat het in de grond kan zakken. Daarnaast kunt u zorgen voor groenvoorzieningen in de tuin, waardoor het water op een natuurlijke manier wegstroomt. Ervaart u toch problemen? Sla dan de regenpijp door en zet er een emmer overheen. Het water kan dan niet meer in huis lopen. Bel ons vervolgens en wij komen de problemen oplossen.

Wateroverlast verhelpen

Wilt u direct contact om wateroverlast te verhelpen? Of heeft u een vraag? U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected]

Onze specialisten werken onder andere in Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Bodegraven, Culemborg en Leusden. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een bericht of neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!