ARJA

Douche verstopt?

24/7 bereikbaar voor douche ontstoppen

Douche ontstoppen

Is uw douche verstopt en wilt u uw doucheputje laten ontstoppen? Dan bent u bij ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. aan het juiste adres. Voorkom nare geuren en wateroverlast in uw badkamer. Schakel direct een specialist in om uw verstopte gootsteen te ontstoppen.

Oorzaken van een verstopte douche

U heeft waarschijnlijk last van een verstopt douche als u merkt dat het water steeds lastiger wegstroomt. Daarnaast is een veelvoorkomende klacht stankoverlast. Het doucheputje geeft een vieze geur af en lijkt verstopt te zitten. Vaak is dit een combinatie van haren en bijvoorbeeld shampoo, zeep of conditioner. Het is daarom aan te raden om na iedere douchebeurt even het doucheputje schoon te maken. Deze verstopping is vaak goed zichtbaar en daardoor ook makkelijker op te lossen.

Voorkom een verstopping in de badkamer

Een verstopping kunt u niet altijd voor zijn. Wel zijn er maatregelen te nemen waardoor u de kans op een verstopte douche kunt reduceren. U kunt periodieke controle en reiniging laten uitvoeren door een specialist van ARJA Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V. Wij beschikken over speciale camera-apparatuur waardoor uw afvoer van binnenuit geïnspecteerd kan worden. Door gericht te werk te gaan kunnen wij exact vaststellen waar het probleem zich voordoet. Daarnaast kunnen wij de kwaliteit van het riool controleren en hier advies over uitbrengen. Op deze manier verkleint u de kans op een verstopping.

Bel of mail ons voor snelle oplossingen!

Uw douche laten ontstoppen? Of heeft u een vraag? U kunt ons bellen op 06-22696568 of mailen via [email protected]. Onze specialisten werken onder andere in HilversumUtrechtAmersfoortBodegravenCulemborg en Leusden. Staat uw woonplaats hier niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een bericht of neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!