ARJA

Loodgieter Ede

Bel direct bij een verstopt riool

Loodgieter in amersfoort

Op zoek naar een loodgieter nabij Ede? Dan is ARJA Rioolonderhoud uw ideale partner. Het team van ARJA beschikt over veel ervaring en gaat uiterst professioneel te werk. Heeft u snel een loodgieter nodig in Ede? Het team van ARJA is altijd snel ter plaatse en staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn elk uur van de week bereikbaar om uw rioolprobleem op te lossen. Mogelijk kunt u het probleem deels zelf oplossen, maar vaak komt het probleem weer terug. Een vakman is wel gewenst om voor eens en altijd van de rioolproblemen af te zijn. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons kantoor is gevestigd in Wijk bij Duurstede, vlakbij Ede. 

loodgieter Ede

Wat wij doen

Ons bedrijf groeit in een snel tempo, dit komt omdat wij beschikken over de nieuwste technieken. Onze loodgieters hebben onder andere de beschikking over een rooksysteem waarmee stankproblemen verholpen worden. Daarnaast kunnen wij met speciale camera’s uw verstopte riool analyseren voordat wij tot actie overgaan. Dit zijn in een notendop de diensten van onze loodgieter in Ede:

  • Riool onderhouden
  • Rioolverstoppingen
  • Rioolinspectie
  • Rioolaanpassingen

Wij zijn gespecialiseerd in alle bovengenoemde diensten. Naast de aangeboden diensten verhuren wij ook sinds kort bouwdrogers. Hiermee kunt u het vocht uit uw ruimte snel drogen. U krijg hier vooraf voldoende uitleg over van onze loodgieter in Ede.

Offerte aanvragen

U vraagt zich natuurlijk af wat de kosten zijn van het inhuren van een loodgieter in Ede. Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte opvragen. Onze specialist neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. De loodgieter zal daarna direct bij u langskomen, in Ede, om de rioolproblemen op te lossen. Bent u benieuwd naar de standaard dagtarieven? Die kunt u alvast hier bekijken. De eventuele toeslagen voor de avonduren tellen alleen voor het uurloon en de voorrijkosten van de loodgieter in Ede. Over de inzet van machines betaald u nooit extra toeslagen.

Loodgieter Ede: Rioolverstopt.nl

Wie zoekt naar een loodgieter in Ede kiest dus voor ARJA Rioolonderhoud. Wij staan dag en nacht voor u klaar en u komt gemakkelijk met ons in contact. Door onze transparantie op het gebied van tarieven en offertes komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 06 226 96 568. Wij zijn ook per mail bereikbaar via: [email protected].