ARJA

Gres riolering vervangen

gres riolering laten vervangen?

Gres riool vervangen

Gres rioleringen zijn in het verleden altijd gebruikt voor de aanleg van rioleringsstelsels. Er is dan ook niets mis met gres pijpen, echter wordt tegenwoordig meestal gekozen voor kunststof rioleringen boven gres rioleringen. Het komt dan ook vaak voor dat ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud gres rioleringen vervangt met kunststof rioleringen.

Een voorbeeld hiervan is wanneer gres rioleringen worden aangetast door boomwortels. Vaak wordt vergeten dat wanneer bomen ouder worden zij enorme wortelstelsels onder de grond ontwikkelen. Deze wortelstelsels zijn soms zo taai en krachtig dat de wortels dwars door gres rioleringen heen groeien.

Gres riolering

Gres riolering vervangen – ARJA ontstopping service en riool onderhoud. Recentelijk kwam ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud een dergelijk geval tegen. De klant maakte melding van een slechte afvoer van water en bij een visuele inspectie van het riool met de hightech rioleringscamera kwam naar voren dat de gres rioleringen die al het afvalwater naar de gemeentelijke rioleringen dienen te voeren geheel waren verstopt met boomwortels. De beste oplossing was het vervangen van de gres rioleringen met kunststof rioleringen.

Gres riolering vervangen – ARJA ontstopping service en riool onderhoud. Het team van ARJA ging hiermee aan de slag. Bij dergelijke zaken hoort een uitgekiende planning. Eerst werd de straatstenen verwijderd waarna de gres rioleringen zeer precies met een minigraver werden uitgegraven. U kunt er op vertrouwen dat dergelijk vakwerk door het team van ARJA altijd gedaan wordt met de uiterste zorg en door vakmensen die precies weten waar ze mee bezig zijn.

De gres rioleringen werden verwijdert en vervangen met kunststof rioleringen. Vervolgens werd alles getest en goed bevonden. Mochten er in deze fase zich nog problemen voordoen dan kunnen ze direct gemakkelijk verholpen worden. Zo is de uitkomst altijd positief!

Na de aansluiting van de riolering zorgde de minigraver voor het vullen van de sleuf en de stratenmakers voor het terugleggen van de straatstenen. De oude gres rioleringen en eventuele andere materialen worden door ARJA verwijdert en afgevoerd. Ook hier zorgt het team van ARJA altijd voor. Uw omgeving moet er natuurlijk weer net zo netjes uitzien als daarvoor, met als enige verschil misschien dat het team van ARJA voor u de straat aanveegt!

Gres riolering vervangen – ARJA ontstopping service en riool onderhoud. ARJA geeft advies over het vervangen of verbeteren van uw rioleringen. U mag altijd eerlijk en duidelijk advies van ons verwachten. Het team van ARJA Ontstoppingsservice en Rioolonderhoud kan u helpen vanaf het vervangen van een sifon tot het vervangen van uw gres rioleringen!

Is uw gres riolering ook aan vervanging toe? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

gres riool vervangen